OVER ONS

Visie

Wij geloven dat ieder kind uniek is en zichzelf mag zijn. We koesteren de eigenheid van elk kind en creëren een plek waarin zij zichzelf kunnen zijn en op eigen tempo kunnen ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn huiselijk en persoonlijke aandacht. Aandacht en zorg die de kinderen verdienen, daar zorgen wij voor. 

Visie | Kinderopvang ûs Stekje

De natuur speelt een grote rol in het dagelijkse leven bij Us Stekje. Wij hebben een prachtige natuurtuin waar kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken. De tuin en de verschillende fruitbomen nodigen uit tot avontuur, verbeelding en creativiteit. We vinden het belangrijk dat de kinderen verbinding maken met de natuur. Daarom zijn wij regelmatig buiten te vinden, waar we zaadjes planten, vruchten plukken en genieten van alle seizoenen. Dagelijks mag er een groepje kinderen helpen bij het verzorgen van onze kippen.

Bij Us Stekje stimuleren we kinderen om zonder traditioneel speelgoed te spelen. Dit bevordert hun creativiteit, probleemoplossend denken en de ontwikkeling van de fantasie. Zo ontstaat er vrijheid en een unieke manier om te spelen én leren. 

Onze missie is om kinderen een veilig, liefdevol en natuurlijk stekje te bieden waar zij zichzelf kunnen zijn en mogen groeien. Bij Us Stekje is ieder kind welkom. We hopen dat onze kinderen, later als ze groot zijn, terugkijken op een tijd vol plezier, avontuur en warmte bij Us Stekje. 

Komst ek by ús boartsjen?

 
Button