TUSSEN DE 4 EN 13 JAAR

BSO

Waar school eindigt, begint het avontuur bij Us stekje. Op onze gezellige BSO verwelkomen we alle kinderen tussen de 4 en 13 jaar oud, zowel na school als in de schoolvakanties.  

Home | Kinderopvang ûs Stekje

Onze activiteiten

Afbeelding Dagopvang
Natuurtuin
Afbeelding Dagopvang
Samen op pad
Afbeelding Dagopvang
Boarterstún
Afbeelding Dagopvang
Leesactiviteiten

Zorgeloos en veilig: onze leidsters brengen en halen de kinderen van en naar school of sport in eigen dorp, tenzij jij als ouder iets anders wenst. Vraag naar de mogelijkheden voor de omliggende dorpen.

Elke 4 weken staat er een thema centraal en zetten we de leukste activiteiten op de planning. Van spannende speurtochten, bosavonturen, creatieve knutselsessies, leuke spelletjes en momenten waarop we heerlijk relaxen. De kinderen zijn vrij om hun eigen ideeën in te brengen. Weet je wat gezellig is? Als er ruimte is, mogen de kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Natuurlijk letten we erop dat het gezellig én overzichtelijk blijft, met het juiste aantal kinderen per leidster. 

We luisteren naar ieder kind én de wensen van jou als ouder.  De samenwerking met ouders is erg belangrijk voor ons, samen zorgen we dat deze kleine mensjes op mogen groeien tot unieke persoonlijkheden die als ze groot zijn op eigen benen kunnen staan. 

Nieuwsgierig? Kom gezellig langs voor een rondleiding! We delen graag nog veel meer over de BSO bij Us Stekje. 


PRIJZEN PER UUR

Tarieven BSO 2024

BSO9,12

BSO9,67

OUDERS OVER US STEKJE

Reviews

Janneke
"Toen wij voor de eerste keer bij Us Stekje kwamen, dachten wij: ‘Hier waren wij zelf ook graag naartoe gegaan als kind!’. Het gebouw heeft ziel en het schoolplein staat vol eetbare bessenstruiken en een kippenren. Nu na een jaar kunnen we zeggen dat onze dochter het erg naar haar zin heeft. De medewerkers zijn erg lief en er is een gezellige, knusse sfeer voelbaar. Top plek!"
Lucinda
"Wij ervaren Us Stekje als een hele fijne opvang. Het contact is laagdrempelig en er is zowel binnen, als buiten, veel speelruimte voor de kinderen. De opvang sluit goed aan op de behoefte van het kind en de wensen van de ouders."
Nynke
"Wat een fijne, warme plek voor onze kinderen! Er heerst een gemoedelijke sfeer waarin de kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen. De leidsters zijn erg betrokken en enthousiast. Een gouden plekje voor ieder kind!"

Komst ek by ús boartsjen?

 
Button