TOT 4 JAAR

Dagopvang

Hier verwelkomen we jouw kleintje tot vier jaar met open armen. Onze toegewijde leidsters kijken niet alleen toe, maar houden de ontwikkelingen bij en voeden de nieuwsgierigheid en groei van ieder kind. Aan het einde van de dag krijg je als ouder een terugblik, zodat je precies weet hoe de dag van jouw kindje was.

Home | Kinderopvang ûs Stekje

Onze activiteiten

Afbeelding Dagopvang
Natuurtuin
Afbeelding Dagopvang
Samen op pad
Afbeelding Dagopvang
Boarterstún
Afbeelding Dagopvang
Leesactiviteiten

Gedurende de dag ondernemen we veel. We zijn vaak te vinden in onze natuurtuin waar kinderen van alle leeftijden hun fantasie kwijt kunnen. Ook doen we regelmatig een wandeling met onze ‘bus’ naar het dorp of hertenkamp om de dieren te aaien.  

Niet alleen buiten is het leuk, binnen valt ook genoeg te beleven. De speelhoeken worden vaak opnieuw aangekleed, we werken in thema’s waarbij knutselen, zingen en dansen ook horen tot de dagelijkse bezigheden.  

We luisteren naar ieder kind én de wensen van jou als ouder.  De samenwerking met ouders is erg belangrijk voor ons, samen zorgen we dat deze kleine mensjes op mogen groeien tot unieke persoonlijkheden die als ze groot zijn op eigen benen kunnen staan. 

Nieuwsgierig? Kom gezellig langs voor een rondleiding! We delen graag nog veel meer over dagopvang bij Us Stekje. 


PRIJZEN PER UUR

Tarieven Dagopvang 2024

Kinderopvang10,25

Kinderopvang10,75

OUDERS OVER US STEKJE

Reviews

Janneke
"Toen wij voor de eerste keer bij Us Stekje kwamen, dachten wij: ‘Hier waren wij zelf ook graag naartoe gegaan als kind!’. Het gebouw heeft ziel en het schoolplein staat vol eetbare bessenstruiken en een kippenren. Nu na een jaar kunnen we zeggen dat onze dochter het erg naar haar zin heeft. De medewerkers zijn erg lief en er is een gezellige, knusse sfeer voelbaar. Top plek!"
Lucinda
"Wij ervaren Us Stekje als een hele fijne opvang. Het contact is laagdrempelig en er is zowel binnen, als buiten, veel speelruimte voor de kinderen. De opvang sluit goed aan op de behoefte van het kind en de wensen van de ouders."
Nynke
"Wat een fijne, warme plek voor onze kinderen! Er heerst een gemoedelijke sfeer waarin de kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen. De leidsters zijn erg betrokken en enthousiast. Een gouden plekje voor ieder kind!"

Komst ek by ús boartsjen?

 
Button